Cynic 105 Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 Вітаю всіх! Шукаю рішення в такій справі: Для внучки треба зробити Драв бота. Пошукав, пошукав, вибрав отакого. Чим вігідно, проста конструкція, маю все залізячча та електроніку. Є звичайно деякі питання по конструктиву, але то все дороблюється. Основне питання до вас панове. Не викидаючи CNC Shield, якось можна прикрутити до цього бота дісплейчик та картоприймач? Щоб не з ноута підключатися до Бота, а працювати флешкою. Чи може є рішення прикрутити сюди ESP 32 та працювати з робочого місця. Внуця в компах шарить, це не проблема. Не хотілося б щоб тягала ноут до Драв Бота, бо вона ще той "Тайфун Маруся", може ноутом десь зашпиндьолити. Насипайте, буду вдячний Quote Link to post Share on other sites
KomAndr 276 Posted December 27, 2021 Share Posted December 27, 2021 щось мені підказує, що ця бажалка потерпить фіаско. Поясню на двох пальцях - треба переписати програму керування пристроєм для підтримки дісплея та кардрідера. На UNO не вистачить не мізків не вільних виходів. Як варіант робити на бутері мега+рампс і марля для керування. Активувати режим лазера чи фрезера. Все, що на унах потребує підключення до компа. Quote Link to post Share on other sites
Cynic 105 Posted December 28, 2021 Author Share Posted December 28, 2021 Є варіант. Встановлення CNCJS на малину, виходить типу Октопринт. Але я ніколи не ставив CNCJS на малинку. Треба трошки покумекати Quote Link to post Share on other sites
KomAndr 276 Posted December 28, 2021 Share Posted December 28, 2021 А замість шилду, що буде? Чи ставити на малину ото і підключати uno з шилдом до малини? Quote Link to post Share on other sites
Cynic 105 Posted December 29, 2021 Author Share Posted December 29, 2021 9 годин тому, KomAndr сказав: Чи ставити на малину ото і підключати uno з шилдом до малини? Саме так Малина підключається до Uno, а зверху шилд. Ще знайшов ESp32 GRBL, там інтерфейс схожий на Pronterface, але не знаю чи буде воно працювати. Quote Link to post Share on other sites
Cynic 105 Posted December 29, 2021 Author Share Posted December 29, 2021 Перебравши декілька варіантів, я таки запустив cncjs на малині. Тепер залишилось якось запхати це в автозагрузку на малині, щоб стартувало при завантаженні системи. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts