KomAndr 342 Posted December 4, 2019 Share Posted December 4, 2019 Налаштування для освітлення принтера звичайною світлодіодною стрічкою. Я використовую для цього канал вентилятору другого екструдеру. Треба пам'ятати, що живлення принтеру 24в, а стрічка розрахована на 12в живлення. Тому треба увімкнути регулювання PWM, та не перевищувати значення у половину потужності. добавляємо блок курування пінами та обзиваємо його case_light [output_pin case_light] pin: P2.4 #define FAN1_PIN P2_04pwm: 1 #активація PWM (ШІМ регулювання)value: .02 #значення при підключенні принтеру. Діапазон від 0.0 до 1.0 shutdown_value: 0 # значення повністю вимкненого піна cycle_time: 0.010 #встановлення частоти ШІМ довжина імпульсу 10мс З такими значеннями ні око ні камера не помічають миготіння. На марліні я не зміг подолати миготіння. Управління освітленням через команду у терміналі: SET_PIN PIN=case_light VALUE=.02 #ввімкнути з вказанною потужністю. 0 - вимкнути. У октопринті можливо налаштувати свої кнопки з значеннями 1 2 Quote Link to post Share on other sites
v_i_t_r_o_l_o_m 1 Posted October 29 Share Posted October 29 регулювати яскравість світла можливо у макросі ? так, щоб не навалити більше 12В , умову прописати і таке інше ? Quote Link to post Share on other sites
KomAndr 342 Posted October 29 Author Share Posted October 29 17 хвилин тому, v_i_t_r_o_l_o_m сказав: регулювати яскравість світла можливо у макросі ? так, щоб не навалити більше 12В , умову прописати і таке інше ? Звісно можна у кліппері. Обмежується PWM у половину і підключай собі 12в ленту. Але я поставив 24в лінійки і забив на обмеження. П.С. таке враження, що питання аби запитати, бо відкрити доку кліппера вже ліньки! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts