KIRILL 0 Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 Всіх вітаю! Я зацікавився 3д друком думаю над вибором першого принтера.Витратив багато часу на пошук моделей які мені б сподобалися і більш за все приглянувся Neptune 3 від Elegoo проте далі дізнався про те що вже давно вийшла 4 лінійка нептунів. Коли я почав шукати інформацію про них то вичитав деяку негативну інформацію про них. У мене питання для тих хто вже певний час користуется четвертим(в основному цікавить просто 4,але і про PRO версію також цікавить -- читав що вони відрізняються) Як вам принтер і чи підходить він для зовсім зеленого новичка,для роботи "з коробки"? Quote Link to post Share on other sites
Creo2005 36 Posted April 25, 2024 Share Posted April 25, 2024 (edited) 6 годин тому, KIRILL сказав: Всіх вітаю! Я зацікавився 3д друком думаю над вибором першого принтера.Витратив багато часу на пошук моделей які мені б сподобалися і більш за все приглянувся Neptune 3 від Elegoo проте далі дізнався про те що вже давно вийшла 4 лінійка нептунів. Коли я почав шукати інформацію про них то вичитав деяку негативну інформацію про них. У мене питання для тих хто вже певний час користуется четвертим(в основному цікавить просто 4,але і про PRO версію також цікавить -- читав що вони відрізняються) Як вам принтер і чи підходить він для зовсім зеленого новичка,для роботи "з коробки"? Є хлопець який багато принтерів такого плану юзав та все про них знає 🙂 а там спитай та тегни @johnscars він підкаже. Edited April 25, 2024 by Cynic Реклама стороннього ресурсу. Quote Link to post Share on other sites
KIRILL 0 Posted April 25, 2024 Author Share Posted April 25, 2024 (edited) 3 години тому, Creo2005 сказав: Є хлопець який багато принтерів такого плану юзав та все про них знає 🙂 а там спитай та тегни @johnscars він підкаже. Дякую Edited April 25, 2024 by Cynic Реклама стороннього ресурсу. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts