Sunday 0 Posted May 20 Share Posted May 20 Усім привіт! Я тут новенький , і на довго . Маю цей принтер буквально тиждень і тільки зараз запустив тестову модельку. Цікаво чи є на форумі якісь налаштування на мій принтер, бо чесно кажучи половина сайтів РУ, а задля них качати ВПН і щось вишукувати, бажання не маю. Тому питання може здивуватись "риторичним" адже в інтернеті і так повно інфи...бла бла бла.... Цікавлять налаштування на самому принтері ( коли друкується модель, там є налаштування ) чи вони можуть підтягнутись туди з програмки через яку запускається друкування ? Я в цьому геть ще не розуміюсь, але прагну навчитись. Наперед, подякував за увагу а також за ваші відповіді Quote Link to post Share on other sites
Creo2005 13 Posted May 20 Share Posted May 20 Привіт, краще йти в нашу групу в телезі, швидше буде Quote Link to post Share on other sites
Creo2005 13 Posted May 20 Share Posted May 20 Або є група де окрема гілка по сла Quote Link to post Share on other sites
Sunday 0 Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago Ну я наче нікуди не спішу)) за цей час вже зробив 9 фігурок)) якісьтю радий, а от з підтримками ні (бо робив їх автоматично) Треба вчитись робити їх самому( Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts