Doc500 14 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Всім доброго дня. Хто і де зараз купує верстатний профіль? Багато магазинів де можна купити по 220 грн за метр, але там діє тільки передплата, і я розумію чому так. А хто може порізати і відправити післяплатою, в них ціна за метр - 325 грн. Різниця дуже велика. Передплата не підходить тому що карти банку не маю, закінчився термін. Підходять варіанти і без порізки, головне щоб можна було оплатити у відділенні НП Quote Link to post Share on other sites
Creo2005 33 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 1 час назад, Doc500 сказал: Всім доброго дня. Хто і де зараз купує верстатний профіль? Багато магазинів де можна купити по 220 грн за метр, але там діє тільки передплата, і я розумію чому так. А хто може порізати і відправити післяплатою, в них ціна за метр - 325 грн. Різниця дуже велика. Передплата не підходить тому що карти банку не маю, закінчився термін. Підходять варіанти і без порізки, головне щоб можна було оплатити у відділенні НП В нас гімняно зараз ріжуть бери с запасом та віддавай на фрезер щоб торци нормально обрізали Quote Link to post Share on other sites
Cynic 121 Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Ціна на профіль зросла. Я беру в Києві Сирецька 9 - "Магазин алюмінію". Там можна брати від 1 метра профіля. Але зараз всі ціни треба уточнювати по телефону, бо сайт їхній не оновлювався. 1 Quote Link to post Share on other sites
Doc500 14 Posted March 25, 2023 Author Share Posted March 25, 2023 Шукав довго але здається знайшов, буду замовляти. 2020 v slot б.п. 195 грн/м, і анод 215 грн. 8.5 метрів за ~1900грн. Буду надіятись що і поріжуть нормально. Як приїде, напишу результат 3 години тому, Creo2005 сказав: В нас гімняно зараз ріжуть бери с запасом та віддавай на фрезер щоб торци нормально обрізали На жаль немає знайомих із фрезером, і я зараз не в місті нажаль 3 години тому, Cynic сказав: Ціна на профіль зросла. Я беру в Києві Сирецька 9 - "Магазин алюмінію". Там можна брати від 1 метра профіля. Але зараз всі ціни треба уточнювати по телефону, бо сайт їхній не оновлювався. Була можливість і туди заїхати, хоч кожного дня. Але зараз я не в місті, сама головна проблема 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts