Jump to content

Recommended Posts

Доброго дня,та Слава Україні,виникла проблема невідомого мені характеру,так як я новенький в такій сфері,потрапив до мене в руки вживаний ендер 6,і наче все друкує він нормально,та вирішив я спробувати режим вази,і виліз неприємний мінус,на стандартних швидкостях по вісі Х Y йде ривками,зменшую швидкість до 4 мм/с ледве лізе,але тоді печата нормально,в чому може бути проблема??програми робив в різних слайсерах,курі ,симпліфаї,в рідному креалітіслайері,результат однаковий,

Це проблема у материнській платі, а точніше у мікроконтроллері, або у самій моделі, як що використано дуже багато полігонів для відтворення кола. Банально не вистачає обчислювальної потужності контроллера. Таке спостерігається на 8 біт контроллерах та прошивках типу марлін.

Щоб позбутися цього - треба переходити на 32 бітні тали, або ставити одноплатник та прошивку кліппер.

• KomAndr changed the title to Ender 6, та режим вази.

В цьому відео 

Рекомендують вимикати power loss recovery (що логічно так як воно постійно записує/витирає файл на карту пямяті) 

• Like 1

Доброго дня,моделі пробував різні,результат той же,на ендер 6 якщо не помиляюсь стоїть як раз 32 двох бітний контроллер,а от прошивка дійсно марліновська на ньому,але ж інші принтери на ній працюють

1 година тому, Руслан сказав:

на ендер 6 якщо не помиляюсь стоїть як раз 32 двох бітний контроллер

Так, Creality Ender 6 поставляється з 32-бітною платою V4.3.1 із драйверами TMC2209. Але марлін він такий! У тєлєгє є відео як їздить принтер по колу на марлі і на кліппері на різних швидкостях.

21 годину тому, KomAndr сказав:

Так, Creality Ender 6 поставляється з 32-бітною платою V4.3.1 із драйверами TMC2209. Але марлін він такий! У тєлєгє є відео як їздить принтер по колу на марлі і на кліппері на різних швидкостях.

Дякую за відповіді,то все таки я баран)))дійсно знайшов іншу стл,і все працює норм,проблема була в кількості полігонів я так розумію,просто працюю  в протезному,директор скинув косметику для протезу,вона схожа на вазу,і от на ній дригається,походу треба розібратися з тими  моделями.

• Like 1

поексперементував,і все ж таки якась фігня є,напечатав вазу,все норм

Hollow_Vase.stl CE6_Hollow_Vase.gcode

циліндр з тими самими налаштуваннями дригається((

cylinderstraight.stl CE6_cylinderstraight.gcode

2 години тому, Руслан сказав:

циліндр з тими самими налаштуваннями дригається((

то марлін глючний, біда у ньому!