Руслан 1 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Доброго дня,та Слава Україні,виникла проблема невідомого мені характеру,так як я новенький в такій сфері,потрапив до мене в руки вживаний ендер 6,і наче все друкує він нормально,та вирішив я спробувати режим вази,і виліз неприємний мінус,на стандартних швидкостях по вісі Х Y йде ривками,зменшую швидкість до 4 мм/с ледве лізе,але тоді печата нормально,в чому може бути проблема??програми робив в різних слайсерах,курі ,симпліфаї,в рідному креалітіслайері,результат однаковий, Quote Link to post Share on other sites
KomAndr 334 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Це проблема у материнській платі, а точніше у мікроконтроллері, або у самій моделі, як що використано дуже багато полігонів для відтворення кола. Банально не вистачає обчислювальної потужності контроллера. Таке спостерігається на 8 біт контроллерах та прошивках типу марлін. Щоб позбутися цього - треба переходити на 32 бітні тали, або ставити одноплатник та прошивку кліппер. Quote Link to post Share on other sites
Maks 29 Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 В цьому відео Рекомендують вимикати power loss recovery (що логічно так як воно постійно записує/витирає файл на карту пямяті) 1 Quote Link to post Share on other sites
Руслан 1 Posted November 23, 2022 Author Share Posted November 23, 2022 Доброго дня,моделі пробував різні,результат той же,на ендер 6 якщо не помиляюсь стоїть як раз 32 двох бітний контроллер,а от прошивка дійсно марліновська на ньому,але ж інші принтери на ній працюють Quote Link to post Share on other sites
KomAndr 334 Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 1 година тому, Руслан сказав: на ендер 6 якщо не помиляюсь стоїть як раз 32 двох бітний контроллер Так, Creality Ender 6 поставляється з 32-бітною платою V4.3.1 із драйверами TMC2209. Але марлін він такий! У тєлєгє є відео як їздить принтер по колу на марлі і на кліппері на різних швидкостях. Quote Link to post Share on other sites
Руслан 1 Posted November 24, 2022 Author Share Posted November 24, 2022 21 годину тому, KomAndr сказав: Так, Creality Ender 6 поставляється з 32-бітною платою V4.3.1 із драйверами TMC2209. Але марлін він такий! У тєлєгє є відео як їздить принтер по колу на марлі і на кліппері на різних швидкостях. Дякую за відповіді,то все таки я баран)))дійсно знайшов іншу стл,і все працює норм,проблема була в кількості полігонів я так розумію,просто працюю в протезному,директор скинув косметику для протезу,вона схожа на вазу,і от на ній дригається,походу треба розібратися з тими моделями. 1 Quote Link to post Share on other sites
Руслан 1 Posted November 24, 2022 Author Share Posted November 24, 2022 поексперементував,і все ж таки якась фігня є,напечатав вазу,все норм Hollow_Vase.stl CE6_Hollow_Vase.gcode циліндр з тими самими налаштуваннями дригається(( cylinderstraight.stl CE6_cylinderstraight.gcode Quote Link to post Share on other sites
KomAndr 334 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 2 години тому, Руслан сказав: циліндр з тими самими налаштуваннями дригається(( то марлін глючний, біда у ньому! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts