ua_shaper 1 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 Всім доброго часу. Вирішив тут опублікувати свій відгук про неякісну продукцію недобросовісних продаванів. Купував на прикінці жовтня 2022 року 2 катушки PTEG палстику в цьому інтернет-магазині. Не звернув увагу на то, що були вказані робочі характеристики 190-210 градусів для хотенду принтера. З катушками пластику прийшло й сопло 0,8 мм , хоча я його й не замовляв. Подумав, що бонусом. Не друкується нормально цим філаментом взагалі нічого. Пластик коксується всередині хотенду при 200 і при 210 градусах. До 190 не спускав. Після біля 10 процедур cold pull а також виковирювання частинок закоксованого пластику з хотенду єдине бажання куди подіти залишок в 1,5 кг пластику - на смітник. Взагалі є сумніви , що то PTEG пластик. Ніде не зустрічав PTEG пластик з такими робочими параметрами для друку. не варто нічого купувати на 3dplastic.com.ua 1 Quote Link to post Share on other sites
KomAndr 359 Posted November 8, 2022 Share Posted November 8, 2022 59 хвилин тому, ua_shaper сказав: не варто нічого купувати на 3dplastic.com.ua Тут палка о двух кінцях. Парні запустили виробництво коли основні виробники сіли по норах! Так у них пластик не дуже якісний, особливо з боку вологи та діаметру. Сопло кладуть не бонусом, а, я так підозрюю, як натяк, що таким діаметром треба друкувати. На каліброваному по температурі екструдері - дійсно друкується на 190-200° з ТБ фуллметалл. Щоб надрукувати щось більш-менш путне - треба сушити пластик майже добу. Я розумію, що такі трабли для виробника пластику недопустимі, але, під час війни вони створили лінію, та й ще надають скидки при друку на потреби ЗСУ! Quote Link to post Share on other sites
sume 3 Posted June 20, 2024 Share Posted June 20, 2024 В 2024 нічого не змінилось прийшов вологий, і забиває сопло. Погано намотаний. Короче таке собі задоволення. Quote Link to post Share on other sites
KomAndr 359 Posted June 21, 2024 Share Posted June 21, 2024 20.06.2024 в 12:31, sume сказав: В 2024 нічого не змінилось прийшов вологий, і забиває сопло Так броварський і не мінявся! Вони відразу кажуть, що треба друкувати соплом 0.8, щоб не забивалось сопло сміттям... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts