Jump to content

Оперативна допомога ЗСУ

Recommended Posts

Привіт, колеги. Знайшов такий цікавий відос, на якому демонструють цікавий девайс: корпус для гранати, яка скидається з дрона і ефективно утилізує русню. Кажуть це якась риболовна приблуда, яка коштує недешево. Ми ж можемо таке надрукувати в рази дешевше, і будь якої конфігурації. Чи є у нас десь спілка 3дшників, яка займається замовленнями для ЗСУ? Я б долучився.

image.thumb.png.fea88038063e6534b420f25fb8e7a081.pngimage.thumb.png.f17bcdce1cb6dff14eef57f9bbcd3c04.png

Вартість цього девайсу у магазинах риболовлі до 200грн. Навряд чи буде якісніше і дешевше друкувати че на принтері. 

On 5/31/2022 at 7:44 PM, KomAndr said:

Вартість цього девайсу у магазинах риболовлі до 200грн. Навряд чи буде якісніше і дешевше друкувати че на принтері. 

просто мені здалося юзати риболовну приблуду - це колхоз. можна ж аеродинаміку покращити, спробувати зменшити вагу, стелс колір підібрати ітд

1 хвилину тому, deviant сказав:

просто мені здалося юзати риболовну приблуду - це колхоз

Цей колхоз важить 150гр, а системи скидання роблять по 4-6гр це по перше, та про це давно обговорено на специфічних каналах. По друге, навряд колір якось вплине на вагу і точність, друковане не буде на стільки повторюваним і дешевим за промислове виробництво, а ще колхозити систему відкривання від удару, з защіпками і пружинами. Так що друкувати - не доцільно!

Не дай Бог юзати цю штуку, як викладували у відосах. Це ракета(спомб) для закорму точки ловлі яку юзають у карпфішингу. Сам займався карпфішингом та знаю як вони працюють. Дуже багато помилкових зпрацювань, або може взагалі не відкритися. Що до ціни, то оригінал коштує дорого, Китай так як написали, до 200грн. 

3 хвилини тому, alexeyd сказав:

Дуже багато помилкових зпрацювань, або може взагалі не відкритися.

Єдиний плюс - звисоти 100-200м та під вагою гранати, пластик розлетиться сам від удару. 🤣

Только что, KomAndr сказал:

Єдиний плюс - звисоти 100-200м та під вагою гранати, пластик розлетиться сам від удару. 🤣

Головне, щоб не відкрилась в той момент, коли оператор підіймає дрон